Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Back to black για την ΑΕΚ! Μαντάρα… με τον Ηρακλή

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά την… εξάρα στη Βέροια η ΑΕΚ «σκόνταψε» στο «Καυτανζόγλειο», όπου έμεινε στο 2-2 με τον Ηρακλή, αλλά και με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα, λόγω της αποβολής του Μπακάκη.

 

Το live.

Η Ένωση προηγήθηκε με τον Βάργκας στο 19΄, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στη συνέχεια (ύστερα από 6 παιχνίδια που είχε διατηρήσει ανέπαφη την εστία της), το πρώτο στο 39΄ από τον Περόνε και το δεύτερο στο 64΄ από τον Μοντέιρο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 76΄ ο Χριστοδουλόπουλος.

Η ΑΕΚ έδειξε ότι ήταν καλά στην αρχή του αγώνα, αλλά μετά την ισοφάριση του Ηρακλή υπέστη black out κι άρχισε να πιστεύει στη νίκη όταν ο Γηραιός έκανε το 2-1.

Στο 20′ ύστερα από κακή εκτέλεση του Μοντέιρο, ο Μάνταλος έβγαλε την ΑΕΚ στην αντεπίθεση με τον Βάργκας που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ. Ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει στο 24′, αλλά η κεφαλιά του Κούρου πέρασε άουτ.

H ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν επίμονη και στο 39′ πέτυχε την ισοφάριση. Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ και ο Περόνε με προβολή νίκησε τον Μπάρκα για να πετύχει το 1-1.

Στο 59′ ο Βράνιες ύστερα από βαθιά μπαλιά γύρισε τη μπάλα στον Μπάρκα με το κεφάλι χωρίς όμως να έχει δει πως ο τερματοφύλακας της Ένωσης ήταν εκτός εστίας. Την μπάλα που κατευθυνόταν στο τέρμα πρόλαβε ο Μπακάκης.

Στο 64′ όμως έπειτα από λάθος του Μπάρκα -που πήγε να κάνει ντρίμπλα στην περιοχή-, ο Κούρος έκλεψε την μπάλα και ο Μοντέιρο με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-1.

Για λίγο διάστημα η Ενωση ήταν εκτός τόπου και χρόνου και σταδιακά άρχισε την προσπάθειά της να ξαναμπει στο ματς. Στο 76′ ισοφάρισε… Η μπάλα στρώθηκε στον Αραούχο που έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Χουάντερσον, όμως ο επερχόμενος Χριστοδουλόπουλος με πλασέ έκανε το 2-2.
Στο 82′ η ΑΕΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπακάκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Στάμου, Τζανετόπουλος, Αργυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Δώνης (79′ Πασάς), Λεοζίνιο, Μοντέιρο (83′ Αγγελόπουλος), Κούρος (85′ Γροντής), Περόνε
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο (31′ Μπακάκης), Ντίντακ, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (70′ Αϊντάρεβιτς), Σιμόες, Πέκχαρτ, Μάνταλος, Βάργκας (60′ Αραούχο), Χριστοδουλόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε