Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Euroleague: Οι αρχηγοί έριξαν… άκυρο στην επανεκκίνηση! Ενημέρωσαν τον Μπερτομέου

Euroleague: Οι αρχηγοί έριξαν… άκυρο στην επανεκκίνηση! Ενημέρωσαν τον Μπερτομέου

Μειώνονται ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες επανεκκίνησης της Euroleague. Η συζήτηση που είχε ο Τζόρντι Μπερτομέου με τους αρχηγούς – υπαρχηγούς των ομάδων της διοργάνωσης έδειξε την αρνητική τους άποψη για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Μπορεί η τελική απόφαση για τη συνέχιση και ολοκλήρωση της σεζόν στην Euroleague να παρθεί τη Δευτέρα (25.05.2020) αλλά η στάση που κράτησαν οι αρχηγοί των ομάδων στη σημερινή (23.05.2020) τηλεδιάσκεψη που είχαν με τον Τζόρντι Μπερτομέου, μόνο… καλός οιωνός δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους Βασίλη Σπανούλη (αρχηγός) και Κώστα Παπανικολάου (εκπρόσωπος ELPA, ενώ ο Παναθηναϊκός από τους Νικ Καλάθη (αρχηγός) και Ίαν Βουγιούκα (εκπρόσωπος ELPA).

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών εμφανίστηκε αρνητική στο ενδεχόμενο επανεκκίνησης στη διοργάνωση, αφού παραμένουν προβληματισμένοι με την πανδημία του κορονοϊού αλλά και επειδή φοβούνται μην τραυματιστούν μετά από δύο μήνες απραξίας.

Πάντως, αν και το restart της Euroleague συγκεντρώνει πλέον ακόμα λιγότερες πιθανότητες, τα πάντα αναμένεται να κριθούν τη Δευτέρα, στην τηλεδιάσκεψη των ανθρώπων της διοργανώτριας με τις 11 ομάδες που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις