ΑΕΚ – Αγγελόπουλος: “Έτσι έγινε η μετεγγραφή του Σαντ-Ρος! Να πάρουμε καλύτερο”

ΦΩΤΟ intime

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για την “πολύκροτη” μετεγγραφή του Σαντ-Ρος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του, τονίζοντας ότι είναι διατεθειμένος ακόμη και να πληρώσει κάποια ομάδα.

Η ΑΕΚ έχασε έναν από τους καλύτερους παίκτες της, αλλά τουλάχιστον έκανε σωστή μετεγγραφή σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Ένωσης, Μάκη Αγγελόπουλο, που αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη μετεγγραφή του Σαντ-Ρος στην εφημερίδα Live Sport.

 Οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου

«Εδώ και έναν μήνα μας ταλαιπωρούσαν και τους ταλαιπωρούσαμε. Θέλαμε να κρατήσουμε τον Σαντ-Ρος. Του προσφέραμε 100.000 ευρώ περισσότερα για φέτος, στον ήδη τρέχον συμβόλαιο και επιπλέον 150.000 ευρώ στο συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Του δίναμε δηλαδή 250.000 ευρώ περισσότερα από τα συμφωνηθέντα. Το παιδί όμως μας είπε “μη μου στερήσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία”.

Σταθμίσαμε τα πράγματα. Είπαμε ότι δεν ήταν δυνατόν να κρατήσουμε έναν παίκτη το μυαλό του οποίου βρίσκεται ήδη στη Μόσχα. Επιπλέον το καλοκαίρι θα τον χάναμε και θα παίρναμε μόλις 80.000 ευρώ από το μπάι άουτ. Τώρα όμως ικανοποιήθηκαν και αυτός και η ομάδα μας, που εισπράττει 500.000 ευρώ».

Για τις επαφές με τους Ρώσους: «Από την πρώτη στιγμή τους ξεκαθάρισε ότι ο Σαντ-Ρος πωλείται μόνο αν δώσουν 500.000 ευρώ συν όλα τα έξοδα δικά τους. Ούτε ευρώ παρακάτω. Δεν έκανα καμία διαπραγμάτευση. Έβαλα μια τιμή και τέλος. Εκείνοι έκαναν μια δυο διαφορετικές προτάσεις, είπα ότι δεν συζητάω τίποτα άλλο, το εκτίμησαν και έκλεισε η συμφωνία».

Για την αντικατάσταση του Σαντ-Ρος: «Το στοίχημα είναι η ΑΕΚ να κάνει πλέον την σωστή επιλογή στον αντικαταστάτη του Σαντ-Ρος, ώστε να βγούμε ωφελημένοι μέσα από αυτό. Να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Γνωρίζουμε ότι αυτή την περίοδο η αγορά δεν έχει μεγάλες ευκαιρίες. Είναι πολύ πιθανό να πληρώσουμε και εμείς μπάι άουτ για να πάρουμε παίκτη, αν δεν βρούμε κάποιον ελεύθερο που να ανταποκρίνεται στα θέλω μας. Όταν κάνεις deal με την πρωταθλήτρια Ευρώπης μπαίνεις σε άλλο επίπεδο ως ομάδα. Και είναι η πρώτη φορά που η μπασκετική ΑΕΚ πουλάει σωστά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις