Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Aίτημα σε ΕΟΚ και Αυγενάκη για εισιτήρια στους φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας!

ΑΕΚ: Aίτημα σε ΕΟΚ και Αυγενάκη για εισιτήρια στους φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας!
ΦΩΤΟ Intime

Την πρωτοβουλία της ΑΕΚ να αποστείλει αίτημα στην ΕΟΚ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για χορήγηση 500 εισιτηρίων και 100 προσκλήσεων στους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ, που θα διεξαχθεί στα “Δύο Αοράκια” στο Ηράκλειο της Κρήτης, στήριξαν οι άλλες τρεις ομάδες των ημιτελικών.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία να στείλει αίτημα στην ΕΟΚ με στόχο να της δοθούν 500 εισιτήρια και 100 προκλήσεις για κάθε φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, με τις ομάδες του Προμηθέα Πάτρας, Διαγόρα Δρυοπιδέων και Περιστερίου που την πλαισιώνουν στα ημιτελικά να τίθενται άμεσα με το μέρος της Ένωσης στην προσπάθεια να αλλάξει η αρχική απόφαση της Ομοσπονδίας για παρουσία μόνο μαθητών και νεαρών αθλητών στις κερκίδες.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ημιτελικοί, που θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου, είναι ΑΕΚ – Αστέρας Δρυοπιδέων και Προμηθέας Πάτρας – Πέριστέρι, ενώ ο τελικός στα “Δύο Αοράκια”, στο Ηράκλειο της Κρήτης, είναι προγραμματισμένος για τις 16 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

“Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι έλαβε πρωτοβουλία για τη σύνταξη κοινής επιστολής μεταξύ των ημιφιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος 2020, με στόχο τη βελτίωση συνθηκών και διεξαγωγής του Τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ημιφιναλίστ προσυπέγραψαν και αιτούνται τη χορήγηση 500 εισιτηρίων και 100 προσκλήσεων για κάθε Ομάδα, πρόταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ BC και κατά τη χθεσινή σύσκεψη του Ηρακλείου. Η επιστολή εστάλη προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ΑΕΚ BC με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, στοχεύει σταθερά στην αναβάθμιση του ελληνικού μπάσκετ, πάντα κινούμενη εντός πλαισίου και κανόνων, που το διέπουν, αναζητώντας συνθέσεις και συνεργασίες, δίχως αποκλεισμούς και βερμπαλισμούς.

Ο «Τελικός Κυπέλλου» συνιστά πανταχόθεν γιορτή για τον αθλητισμό και σ΄αυτή τη γιορτή δικαιούνται να συμμετέχουν όσο περισσότεροι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι. Πρόδηλο, ότι η ΑΕΚ BC πρωτοπόρος σε αντίστοιχες δράσεις, με κινήσεις-θεσμό στο γήπεδό της (πχ Παιδική Εξέδρα), τάσσεται σταθερά και υπέρ της συμμετοχής των μαθητών της περιοχής, οι οποίοι (θα) παραμένουν οι βασικοί πρωταγωνιστές της «ανθρωπογεωγραφίας» του Κλειστού των Δύο Αορακίων.

Η ΑΕΚ BC χαιρετίζει την άμεση ανταπόκριση των ημιφιναλίστ στην προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε από κοινού να βρεθεί λύση προς όφελος του αθλήματος.”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις