Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Επιτυχής η επέμβαση του Γκίκα! Ξεκινάει πρόγραμμα αποκατάστασης (pic)

ΑΕΚ: Επιτυχής η επέμβαση του Γκίκα! Ξεκινάει πρόγραμμα αποκατάστασης (pic)
ΦΩΤΟ Intime

H AEK ενημέρωσε πως ο Νίκος Γκίκας χειρουργήθηκε με απόλυτη επιτυχία στον αντίχειρα το Σάββατο (18/1) το πρωί και πλέον θα αρχίσει πρόγραμμα αποκατάσταση ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους.

Με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, η ΑΕΚ ενημέρωσε πως ο πλέι μέικερ της ομάδας, Νίκος Γκίκας, που είχε υποστεί τραυματισμό στον αντίχειρα, κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της Ένωσης με την Μπαντίρμα, για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League, χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας σήμερα (18/1) το πρωί.

Θυμίζουμε πως ο άσος της ΑΕΚ αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες μετά τον τραυματισμό στου, με τους “κιτρινόμαυρους” να ενημερώνουν πως η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ότι ο 29χρονος παίκτης θα ξεκινήσει πλέον πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό.

View this post on Instagram

O αθλητής της ΑΕΚ BC, Νίκος Γκίκας, υπεβλήθη σήμερα (18/01) στο Metropolitan General σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης του ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα, από τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ ΒC, Dr Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό, ορθοπαιδικό χειρουργό, με βοηθό τον κ. Στέφανο Καϊάφα, μέλος του Ιατρικού Επιτελείου. Η χειρουργική επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία. Ο αθλητής θα ξεκινήσει σύντομα πρόγραμμα αποκατάστασης. Στις φωτό, οι κ.κ. Ξυπνητός και Καϊάφας, μαζί με τον Νίκο, και τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ BC, Γιώργο Νικολάου. #AEKBC #GetWellSoon @nikthegik8

A post shared by AEK B.C. (@aekbc) on

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις