Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Επιβεβαίωσε τη μετεγγραφή Ζήση ο μάνατζέρ του! Επίσημο τέλος από τη Μπανταλόνα

ΑΕΚ: Επιβεβαίωσε τη μετεγγραφή Ζήση ο μάνατζέρ του! Επίσημο τέλος από τη Μπανταλόνα
ΦΩΤΟ intime

Ο Νίκος Ζήσης φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΚΑΕ ΑΕΚ για την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του και το γεγονός επιβεβαίωσε ουσιαστικά με ένα μήνυμά του στο twitter, ο μάνατζερ του Έλληνα πρωταθλητή Ευρώπης. Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους η Μπανταλόνα.

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ξανά ο Νίκος Ζήσης, αφού αναμένεται πια μόνο η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, για την επιστροφή του μετά από 15 χρόνια στην Ελλάδα και την Ένωση.

Μια πρώτη επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ άλλωστε, ήρθε και από τον μάνατζερ του 36χρονου γκαρντ, Γιώργου Δημητρόπουλου, ο οποίος και έγραψε στο twitter τα εξής: «Νομίζω φίλε, Νίκο Ζήση, με δυο ποτήρια καλό κρασί ένα από τα επόμενα βράδια μπορούμε να αναπολήσουμε τις στιγμές αγωνίας που ζήσαμε το 1999, όταν παλεύαμε να πείσουμε τη ΧΑΝΘ, για να ανοίξεις τα φτερά σου (σ.σ. με τη μετεγγραφή του στην ΑΕΚ)! Όπως και εγένετο… Τώρα θα κλείσεις μια μεγάλη καριέρα σωστά, εκεί που έπρεπε».

Η ανάρτηση για τον Ζήση

Λίγο αργότερα μάλιστα, ανακοινώθηκε επίσημα και το τέλος της συνεργασίας του Νίκου Ζήση με την ισπανική Μπανταλόνα, όπου και αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Η ομάδα ευχαρίστησε τον παίκτη για την προσφορά του, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της Μπανταλόνα για Ζήση

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις