Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η ευτυχία του Σάκοτα και το “καρφί” του προπονητή της Μονακό!

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μονακό, ενώ ο προπονητής των Μονεγάσκων έδωσε συγχαρητήρια στους “κιτρινόμαυρους”, αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η δική του ομάδα είναι καλύτερη.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το Basketball Champions League με νίκη 100-94 επί της Μονακό και ο Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε ότι κάποια καλάθια τα έβαλε και ο… κόσμος της Ένωσης που “κατέκλυσε” το ΟΑΚΑ, δημιουργώντας μαγική ατμόσφαιρα.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη διοργάνωση και την κατάκτηση του Κυπέλλου έδωσε και ο προπονητής της Μονακό, Σβέζνταν Μίτροβιτς, αν και ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από αυτή του Δικεφάλου.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Μονακό

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την διοργάνωση του σπουδαίου event. Θεωρώ ότι κάναμε μία εξαιρετική χρονιά, κάναμε ένα βήμα παραπάνω. Ύστερα από μία πολύ όμορφη σεζόν όμως, απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας. Δεν είναι αυτή η άμυνα της Μονακό που έχει συνηθίσει ο κόσμος. Το να δεχόμαστε 100 πόντους είναι πραγματικά… υπερβολικό», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Σήμερα δεν δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό. Η ΑΕΚ έκανε τα πάντα για να πάρει αυτό τον τίτλο, τα πήγε περίφημα. Άξιζε το τρόπαιο, αλλά δεν θεωρώ ότι σε ατομικό επίπεδο είναι καλύτερη από εμάς».

Σάκοτα: “Παίζουμε για τον κόσμο”

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια σε όλους, στους παίκτες, τους βοηθούς μου, στον κόσμο μας για την φανταστική ατμόσφαιρα. Θα μείνουμε σίγουρα στην ιστορία της ΑΕΚ. Ήταν ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος. Κανείς δεν πίστευε σε εμάς. Στο τέλος, όταν όλοι πια έχουν πιστέψει, τότε είναι η πιο δύσκολη στιγμή. Το ότι παίξαμε τόσο καλό μπάσκετ στον τελικό δείχνει ότι το αξίζαμε και μάλιστα απέναντι στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης».

Σχετικά με το αν κάποια καλάθια τα έβαλε και ο… κόσμος: «Σίγουρα. Παίζουμε για τον κόσμο. Δεν υπάρχει λόγος να παίζαμε μπροστά σε χίλια άτομα. Μας έδωσαν έξτρα ενέργεια και η προσπάθειά μας ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με άλλα σημαντικά ματς».

Για το ποιος είναι ο επόμενος τίτλος που θα πανηγυρίσει με την ΑΕΚ: «Όλοι δουλεύουμε για τα αποτελέσματα και τα τρόπαια. Έχουμε πολλούς στόχους, οι οποίοι δεν είναι μόνο τρόπαια. Η ΑΕΚ έχει πολλούς τίτλους. Είναι δύσκολο να επαναλάβουμε κάτι, αλλά πρέπει να χτίσουμε μία ομάδα που θα κάνει συνεχώς ένα έξτρα βήμα».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις