Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ: Καμία βιασύνη για την επόμενη μετεγγραφική κίνηση

ΑΕΚ: Καμία βιασύνη για την επόμενη μετεγγραφική κίνηση
Intime

Στην ΑΕΚ περιμένουν -μέχρι το Σάββατο (20.07.2019)- την άφιξη του Νέλσον Ολιβέιρα, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του και την ίδια ώρα κανονίζουν τις επόμενες κινήσεις τους…

Μπορεί η άφιξη του να μην έχει “κλειδώσει” ακόμα, αλλά η ΑΕΚ περιμένει το πολύ μέχρι αύριο (20.07.2019) την άφιξη του Νέλσον Ολιβέιρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η σημαντική μετεγγραφή.

Στην ΑΕΚ κατάφεραν φέτος να κινηθούν γρήγορα και να κλείσουν τις περισσότερες και πιο σημαντικές “τρύπες” του ρόστερ τους. Σύμφωνα με τη “Live Sport” Μιγκέλ Καρντόσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχαν πολύωρη συνάντηση την Πέμπτη (18.07.2019) για θέματα που αφορούν τη στελέχωση του ρόστερ ή παίκτες που βρίσκονται ήδη σε αυτό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία και αναγνώρισε ότι χρειάζεται χρόνος για να αφομοιωθεί η φιλοσοφία του. Φυσικά, συζητήθηκε και η ενίσχυση του ρόστερ και εκείνο που τόνισε ο Μιγκέλ Καρντόσο στον Νίκο Λυμπερόπουλο ήταν πως δεν υπάρχει καμία βιασύνη για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις