Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

AEK: Ο Μπάνκι έκανε viral τον πιτσιρικά φίλο της Ένωσης! – video

AEK: Ο Μπάνκι έκανε viral τον πιτσιρικά φίλο της Ένωσης! – video
ΦΩΤΟ yutube

Ο Λούκα Μπάνκι εντόπισε έναν μικρό φίλο της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο και τον ανέβασε στο πάνελ, κάνοντάς τον… διάσημο για τα “κιτρινόμαυρα” αισθήματά του.

Ένας μικρός φίλος της ΑΕΚ έκλεψε την παράσταση στη συνέντευξη Τύπου του Λούκα Μπάνκι μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιταλός τεχνικός τον ξεχώρισε μέσα στο πλήθος και τον φώναξε δίπλα του στην αίθουσα Τύπου. Αρχικά τον ρώτησε για τη φανέλα του, η οποία έγραφε “Fear the Queen” (σ.σ. να φοβάστε τη Βασίλισσα) και εντυπωσίασε τον κόουτς της ομάδας, ενώ στο τέλος αφιέρωσε ξανά λίγο χρόνο για εκείνον.

Με αφορμή το τέλος του 2018, του ζήτησε να θυμηθεί την αγαπημένη του στιγμή από την ομάδα τη φετινή χρονιά και όταν εκείνος είπε “τα δύο Κύπελλα” (σ.σ. Ελλάδας και Basketball Champions League), ο Μπάνκι ανέφερε τα εξής:

“Είσαι πολύ τυχερός, γιατί και σε αυτή την ηλικία έχεις δει την ΑΕΚ να κερδίζει δύο τίτλους σε μια χρονιά. Σήμερα ήταν το τελευταίο ματς για το 2018. Δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους φόρεσαν την φανέλα της ΑΕΚ αυτή τη χρονιά. Ήταν τεράστια τιμή γι’ αυτούς. Σίγουρα και για την διοίκηση, τους αθλητές, τους προπονητές Μανωλόπουλο και Σάκοτα, που έχουν συνεισφέρει για να δημιουργηθεί μια χρονιά που δεν μπορεί να ξεχαστεί, ούτε να επαναληφθεί εύκολα. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω να ζήσεις ξανά ένα τέτοιο όνειρο. Σου λέω μόνο καλή χρονιά και πήγαινε να κοιμηθείς για όνειρα γλυκά!”

Η συνέντευξη Τύπου του Μπάνκι με τον πιτσιρικά

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις