Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: “Τιμωρός” Λάνγκφορντ! “Σκότωσε” την ομάδα του Πιτίνο (video)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: “Τιμωρός” Λάνγκφορντ! “Σκότωσε” την ομάδα του Πιτίνο (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Κιθ Λάνγκφορντ “τιμώρησε” την πρώην ομάδα του και χάρισε μια μεγάλη νίκη στην ΑΕΚ με 100-97, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη 14η αγωνιστική της Basket League.

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, η ΑΕΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 100-97, με τον Κιθ Λάνγκφορντ να είναι ασταμάτητος στα τελευταία λεπτά, “λυγίζοντας” την πρώην ομάδα του.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Η τεχνική ποινή που γονάτισε τον Πιτίνο μέσα στο παρκέ! video

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν… άφαντος και εκνευρισμένος στην αρχή του αγώνα, αλλά “μίλησε” στο τέλος, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με καθοριστικά καλάθια, την ώρα της… αντεπίθεσης του Τριφυλλιού.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο βρέθηκε να χάνει με διψήφιο αριθμό πόντων από τα πρώτα λεπτά, καθώς η Ένωση “πυροβολούσε” από μακριά (18 εύστοχα τρίποντα), όμως “έτρεξε” ένα μεγάλο σερί στο τέλος και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ, πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ματς.

Σε εκείνο το σημείο όμως, βγήκε μπροστά ο Λάνγκφορντ και με προσωπικές προσπάθειες και μεγάλα σουτ, άλλαξε τη ροή του αγώνα, επιτρέποντας στην ΑΕΚ να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη μπροστά στους 9.000 οπαδούς της στο ΟΑΚΑ.

Τα δεκάλεπτα: 32-28, 63-54, 85-77, 100-97

Τα στατιστικά των παικτών

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις