Κυριακή, 19 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΑΕΚ – Σάκοτα: “Το transition στυλ της Μούρθια δεν μας ταιριάζει”

ΑΕΚ – Σάκοτα: “Το transition στυλ της Μούρθια δεν μας ταιριάζει”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την αντίπαλο της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Final Four του Basketball Champions League. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε ότι ο τρόπος που αγωνίζεται η Μούρθια δεν ταιριάζει στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν παρέλειψε να εκφράσει και το παράπονο του για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα είναι η μοναδική ομάδα που δεν θα έχει δώσει επίσημο αγώνα μέχρι το Final Four.

“Μπορεί να έχουν πλεονέκτημα οι άλλες ομάδεw σε σχέση με εμάς, επειδή θα έχουν δώσει αγώνες μέχρι τότε και δεν θα σταματήσουν να παίζουν. Θα έχουν ρυθμό. Θα είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν θα έχει δώσει αγώνα μέχρι αυτά τα δύο παιχνίδια του Final Four. Θα παίξουμε ένα ή δύο φιλικά παιχνίδια μέχρι τότε”, δήλωσε στην κάμερα της Nova.

“Είναι όνειρο να κατακτήσουμε ακόμα ένα τρόπαιο, επειδή η ΑΕΚ στην πρόσφατη ιστορία της δεν είχε διεκδικήσει πολλά τρόπαια. Θεωρητικά η Μονακό και η Λούνβιχσμπουργκ είναι καλύτερες ομάδες από τη Μούρθια. Η Μούρθια όμως προκρίθηκε πιο εντυπωσιακά από όλες στο Final Four. Αντιπροσωπεύει το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης και παίζει ένα transition στυλ που έχει αποδειχθεί ότι δεν μας ταιριάζει”, πρόσθεσε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις