Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Σοκ με Λάνγκφορντ! Χάνει το Κύπελλο Ελλάδας

ΑΕΚ: Σοκ με Λάνγκφορντ! Χάνει το Κύπελλο Ελλάδας
ΦΩΤΟ Intime

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα τραυματισμών για τη φετινή ΑΕΚ, καθώς θα χάσει για τουλάχιστον ένα μήνα και τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος δεν θα βρίκεται σίγουρα στη διάθεση του Παπαθεοδώρου για τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επιβεβαιώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του Κιθ Λάνγκφορντ, με τον Αμερικανό γκαρντ να έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Ένωση στα παιχνίδια για τον ημιτελικό και πιθανότατα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου η ομάδα του αναμένεται να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ

«Νοκ άουτ και τυπικά τέθηκε ο Κιθ Λάνγκφορντ, αφού η κακοδαιμονία συνεχίζει να χτυπά αλύπητα τη “Βασίλισσα”.

Ο Αμερικανός αθλητής ολοκλήρωσε πριν από λίγο στο Metropolitan General – υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού – τον απεικονιστικό έλεγχο με μαγνητική τομογραφία για τον τραυματισμό, που υπέστη στην αναμέτρηση με τη Μπούργκος.

Η διάγνωση αναφέρει, το πρόβλημα αφορά σε θλάση δευτέρου (2ου) βαθμού του ημιμεμβρανώδους μυός του δεξιού του κάτω σκέλους. Ο αθλητής θα ξεκινήσει από αύριο (24/01) πρόγραμμα φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις