Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Θίοντορ! “Είμαι εδώ για να παίξω για τον κόουτς Μπάνκι”

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Θίοντορ! “Είμαι εδώ για να παίξω για τον κόουτς Μπάνκι”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Τζόρνταν Θίοντορ ήρθε στην Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου (5/1) για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ενθουσιασμένος κι ανυπόμονος να φορέσει την “κιτρινόμαυρη” φανέλα εμφανίστηκε ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο Τζόρνταν Θίοντορ βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι του Σαββάτου (5/1). Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε στη χώρα μας, προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά με την ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης και να τη βοηθήσει σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

“Είναι πολύ ωραίο που με υποδεχτήκατε εδώ στην Ελλάδα και την Αθήνα. Ανυπομονώ. Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει σπουδαίους φιλάθλους και θα είναι ωραίο συναίσθημα. Ξέρω ότι πέρσι κατέκτησε το BCL και είναι δύσκολο να υπερασπιστείς τον τίτλο αλλά είμαι εδώ για να βοηθήσω και να παίξω για τον κόουτς Μπάνκι. Έχω κάποιες αναμνήσεις από την ήττα εδώ πριν από μερικές ημέρες και αυτό ενοχλεί. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα”, τόνισε αρχικά.

Για τους λόγους που ήρθε: “Πιστεύω πως άκουσα τον προπονητή που ανέφερε μία σπουδαία ομάδα. Ο κόουτς Μπάνκι ξέρει τι κάνει, το ρεκόρ του τα λέει όλα. Γνωρίζει ο καθένας τι μπορώ να κάνω στο παρκέ και εφόσον δουλέψουμε σκληρά και παραμείνουμε σύνολο θα συμβεί αυτό που έχουμε ως στόχο.

Όλοι ξέρουν για την ιστορία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού εδώ πέρα. Τα τελευταία 19-20 χρόνια κυριαρχούν στους τελικούς και είναι δύσκολο να τους κερδίσεις στην Euroleague. Είμαι εδώ να βοηθήσω. Θα παίξουμε με τον καθένα 2-3 φορές. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. Έχουν δύο σπουδαίους προπονητές και παίκτες”.

Για τον Ντελρόι Τζέιμς: “Είναι κολλητός μου. Μιλούσαμε πριν το αποφασίσω συνεχώς. Με παρότρυνε να έρθω διαρκώς. Δεν είχα επιλογή γιατί στο παρελθόν παίξαμε street μπάσκετ μαζί. Και με τον Λούκα Μπάνκι είχε συνεργαστεί ο Τζέρελς και μου είπε τα καλύτερα λόγια. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις