Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στον έβδομο ουρανό ο Αγγελόπουλος! Τον σήκωσαν στα χέρια [vid]

ΑΕΚ: Στον έβδομο ουρανό ο Αγγελόπουλος! Τον σήκωσαν στα χέρια [vid]

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δικαιώθηκε. Ο άνθρωπος που αναγέννησε την ΑΕΚ είδε την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα να κατακτά πρώτα το Κύπελλο Ελλάδας και στη συνέχεια το Basketball Champions League, γράφοντας ιστορία.

Όπως ήταν φυσικό, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά τον θρίαμβο της Ένωσης επί της Μονακό στον τελικό του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ και την κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τροπαίου της ιστορίας των “κιτρινόμαυρων”.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, μάλιστα, φίλαθλοι σήκωσαν στα χέρια τον Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα την κούπα.

Δείτε το βίντεο


Μετά τους πανηγυρισμούς, ο Μάκης Αγγελόπουλος δήλωσε: “Το Final Four ήταν πάρα πολύ επιτυχημένο. Συγχαρητήρια στον οργανισμό της ΑΕΚ που διοργάνωσε σε 20 μέρες αυτό το Final Four. Επίσης φέτος είχαμε την παραγωγή της ταινίας για το 1968. Ήταν μία καταπληκτική χρονιά. Δεν έχει σημασία αν ήταν δική μου ιδέα. Σημασία έχει τα όνειρα να πραγματοποιούνται. Εμείς είχαμε ένα πολύ μεγάλο όνειρο. Κοιτάμε να χτίσουμε πάνω στον τίτλο”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις