Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Τρελάθηκε” ο Αγγελόπουλος! Πιθανή μεταγραφή ενόψει πλέι οφ

ΑΕΚ: “Τρελάθηκε” ο Αγγελόπουλος! Πιθανή μεταγραφή ενόψει πλέι οφ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το 2018 αποτελεί τη χρονιά – δικαίωση για τον Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος πλέον απολαμβάνει πλέον τους καρπούς της επένδυσης του στην ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας, με την όρεξη του να έχει ανοίξει για τα καλά.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος κοιτάζει ακόμα πιο ψηλά. Το αφεντικό της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να βάλει εκ νέου το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα ενόψει των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Η κατάκτηση του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας άνοιξε την όρεξη στον Αγγελόπουλο, ο οποίος είναι πιθανόν να κάνει ακόμα πιο δυνατή την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, ώστε να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική στην τελική φάση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακόμα ένας ξένος

Οι “κιτρινόμαυροι” αγωνίζονται εδώ κι αρκετό καιρό με πέντε ξένους, μιας κι ο Άτιτς δεν παίρνει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής, με την ΑΕΚ να έχει το περιθώριο να αποκτήσει ακόμα έναν ποιοτικό ξένο παίκτη. Να σημειωθεί, βέβαια, πως βάσει κανονισμού του ΕΣΑΚΕ, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει αλλαγή στο ρόστερ της (εφόσον δεν έχει εξαντλήσει τις τρεις του δευτέρου γύρου) μέχρι και την παραμονή της έναρξης των πλέι οφ, δηλαδή μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις