Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αγγέλου για Πασκουάλ: “Αν είδατε το βίντεο, εμένα δε με εξόργισε τίποτα”

Αγγέλου για Πασκουάλ: “Αν είδατε το βίντεο, εμένα δε με εξόργισε τίποτα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για το περιστατικό με τον Τσάβι Πασκουάλ και την απόβολή τους στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας ότι σέβεται τον Καταλανό τεχνικό, αλλά εκείνος ήταν που εξοργίστηκε στη συγκεκριμένη φάση.

Αρνούμενος ότι ο ίδιος ήταν εκνευρισμένος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε ότι ο Τσάβι Πασκουάλ και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να ερωτηθούν για τον εκνευρισμό τους, στη φάση που έφερε την αποβολή του στο προηγούμενο ματς του Άρη για τη Basket League.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, θέλησε πάντως να επικεντρώσει το ενδιαφέρον για την ομάδα του στην πρεμιέρα για τους ομίλους του FIBA Europe Cup, όπου αντιμετωπίζει την Τετάρτη (17/10) την Κατάγια (19.00). Παρόλα αυτά δεν παρέλειψε να απαντήσει και για το γεγονός των ημερών.

Οι δηλώσεις του Αγγέλου για το επεισόδιο με τον Πασκουάλ

Για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω τι γράφτηκε. Τα επικριτικά σχόλια γράφονται και λέγονται. Σέβομαι πάντα τη κριτική. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται. Από κει και πέρα η στάση η δική μας, είτε με σωστές κινήσεις, είτε με λάθη που εγώ δεν αρνούμαι ποτέ ότι γίνονται, είναι σε μια κατεύθυνση. Να υποστηρίξεις αυτό που δουλεύεις κάθε μέρα στην προπόνηση, αυτό που έχεις υποσχεθεί στην ομάδα των ανθρώπων, με τους οποίους δουλεύεις. Η αρχή του μπάσκετ είναι μια, ο ανταγωνισμός. Αν δεν είσαι ανταγωνιστικός πρώτα με τον εαυτό σου… Δεν συμφωνώ με τις ακραίες αναλύσεις, για τις οποίες μου είπαν, αλλά τις σέβομαι».

Για την αποβολή του: «Δε με εξόργισε τίποτα. Ρωτήστε τι εξόργισε τον Παναθηναϊκό. Τι τον εξόργισε; Αν είδατε το βίντεο, εμένα δε με εξόργισε τίποτα. Εγώ σέβομαι τον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Πασκουάλ. Η αρχή του ανταγωνισμού είναι η φιλοσοφία του παιχνιδιού. Παίξαμε ένα παιχνίδι, υπήρχε μια κατάσταση που οι διαιτητές την αξιολόγησαν, έτσι όπως την αξιολόγησαν. Προχωράμε παρακάτω και συνεχίζουμε… Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό και συγκεντρωνόμαστε στις δικές μας υποχρεώσεις».

Για το αν αντέδρασε λανθασμένα: «Σαφώς. Η ομάδα δεν είναι δικό μου παιδί. Εγώ είμαι παιδί της ομάδας. Η ομάδα έχει διοίκηση και εγώ είμαι υφιστάμενος της διοίκησης. Το ότι κάποια στιγμή η δική μου απόφαση μπορεί να κριθεί σωστή ή λάθος, είναι δεκτό».

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις