Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αίσχος! Βανδάλισαν ξανά το γκράφιτι του Γκάλη με χυδαία μηνύματα – Οργή και… μέτρα από τον Άρη

Αίσχος! Βανδάλισαν ξανά το γκράφιτι του Γκάλη με χυδαία μηνύματα – Οργή και… μέτρα από τον Άρη

Μερικοί άνθρωποι δεν βάζουν με τίποτα μυαλό.
Κατέστρεψαν και το νέο γκράφιτι του Νίκου Γκάλη.
Αισχρά μηνύματα από ανεγκέφαλους οπαδούς.
Οι ενέργειες του Άρη.

Το γκράφιτι του Νίκου Γκάλη με τη φανέλα του Άρη στην Αθήνα καταστράφηκε από ανεγκέφαλους οπαδούς. Ο καλλιτέχνης δεν πτοήθηκε κι έφτιαξε νέο γκράφιτι του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, αυτή τη φορά φορώντας φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Το γκράφιτι… επέστρεψε! «Φόρεσε» φανέλα της Εθνικής ο «γκάνγκστερ»- video

Κι όμως μερικοί άνθρωποι δεν βάζουν με τίποτα μυαλό, αφού για ακόμη μια φορά βανδαλίστηκε το graffiti και μάλιστα με τον πιο ντροπιαστικό και αισχρό τρόπο.

Οι ανεγκέφαλοι οπαδοί έβαλαν πάνω από το πρόσωπο του Γκάλη μία φωτογραφία της πρώην γυναίκας του, η οποία δεν βρίσκεται στη ζωή. “Τζένη ζεις”, ήταν ένα από τα μηνύματα των δραστών, οι οποίοι έγραψαν κι ένα υβριστικό σύνθημα για την κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών του ελληνικού μπάσκετ.

Δείτε την αισχρή εικόνα που κυκλοφορεί στο twitter:

Η αντίδραση του Άρη

Λίγη ώρα αργότερα, ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι ένα αντίστοιχο grafiti με τη μορφή του Νίκου Γκάλη που καταστράφηκε στο κέντρο της Αθήνας, θα τοποθετηθεί στη σάλα Nick Galis Hall, για την αγωνιστική Χρονιά 2019-20.

Η ανακοίνωση:

Η Ιστορία πράγματι αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια της, όσα και χρόνια και αν περάσουν. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι, αυτή δεν αμαυρώνεται, ούτε αλλάζει!
Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ δηλώνει πως ένα αντίστοιχο grafiti με τη μορφή του Κορυφαίου όλων, Νίκου Γκάλη ,θα τοποθετηθεί στη σάλα Nick Galis Hall, για την Αγωνιστική Χρονιά 2019_20.
Στο σημείο αυτό αξίζει να…προετοιμάσουμε τον κόσμο της ομάδας μας, για μια από τις ενέργειες που προγραμματίζουμε για τη φετινή χρονιά.
Φέτος θα τιμήσουμε την ομάδα της σεζόν 1989_90, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκινήσαμε πέρυσι, με την ομάδα του 1979, ενώ έχει ήδη ετοιμαστεί η “Επετειακή Φανέλα”, την οποία η ομάδα μας, μετά από άδεια της Διοργανώτριας Αρχής του Πρωταθλήματος, θα φορέσει σε έναν από τους Επίσημους Αγώνες της.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις