Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Άκυρο” από Λεμπρόν και Κάρι σε Τράμπ! Δεν πάνε στο Λευκό Οίκο [vids]

Λεμπρόν
ΦΩΤΟ Reuters

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των παικτών του NBA και του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι να δηλώνουν και φέτος ότι δεν πρόκειται να βρεθούν στο Λευκό Οίκο, όποιος κι αν κερδίσει τον τίτλο.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έγιναν η πρώτη ομάδα τα τελευταία χρόνια που αρνείται να προσέλθει στο Λευκό Οίκο για να βραβευτεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, την περασμένη σεζόν, εξαιτίας των δηλώσεων του Ντόναλντ Τράμπ και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος, όποιος κι αν κερδίσει τον τίτλο στο NBA.

Τόσο ο Λεμπρόν Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς, όσο και ο Στεφ Κάρι των “πολεμιστών”,  το επιβεβαίωσαν μάλιστα και με δηλώσεις τους, μετά από σχετικές ερωτήσεις του Τύπου.

“Όλοι οι πρωταθλητές καλούνται να πάρουν απόφαση σκεπτόμενοι το καλό της ομάδας τους. Εμείς το κάναμε πέρσι. Μιλήσαμε όλοι μαζί και καταλήξαμε ότι δεν θα πάμε. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Το ίδιο φαντάζομαι έγινε και με τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Θέλω να κερδίσουμε δύο ακόμα παιχνίδια και να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα μαζί με όλα όσα έρχονται με τον τίτλο. Συμφωνώ με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Πήραμε μία απόφαση πέρσι και θα μείνουμε πιστοί σε αυτή”, τόνισε ο Κάρι.

Λίγο νωρίτερα ο “Βασιλιάς” είχε τονίσει ότι “όποιος κι αν κερδίσει τη σειρά, δεν θέλει να πάει εκεί. Το να κερδίζεις ένα πρωτάθλημα είναι μεγαλύτερη υπόθεση από το να σε καλούν στον Λευκό Οίκο, ειδικά με αυτόν μέσα”.

Οι δηλώσεις Κάρι και Λεμπρόν για Τραμπ

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις