Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

All Star Game: Και πάλι αρχηγοί Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν!

All Star Game: Και πάλι αρχηγοί Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν!
Bucks/Facebook

Για δεύτερη σερί χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Λεμπρόν Τζέιμς θα είναι αρχηγοί στο All Star Game.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή στο ΝΒΑ και θα είναι αρχηγός για 2η σερί χρονιά στο All Star Game (θα γίνει στις 16 Φεβρουαρίου στο Σικάγο).

Ο «Greek freak» συγκέντρωσε 5.902.286 ψήφους και ήταν… πρώτος με διαφορά, καθώς πλησιέστερος ήταν ο Σιάκαμ με 3.293.494. Έτσι, ο Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί για 4 σερί All Star Game. Πρώτος σε ψήφους στην Δύση -και φυσικά αρχηγός- βγήκε ο Λεμπρόν Τζέιμς με 6.275.459, με τον Λούκα Ντόντσιτς να τον ακολουθεί με 6.111.735 ψήφους.

O Λεμπρόν Τζέιμς ήταν πρώτος σε ψήφους συνολικά με 6.275.459 και θα αγωνιστεί για 16η φορά σε All Star Game κυνηγώντας πλέον το ρεκόρ των Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (19) και Κόμπι Μπράιαντ (18). Ο Ντόντσιτς ήταν δεύτερος σε ψήφους συνολικά με 6.111.735 και θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στο All Star Game.

Για την βασική πεντάδα στην Ανατολή επελέγησαν ακόμα οι Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Τρέι Γιανγκ (Χοκς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς) και Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), ενώ στη Δύση οι Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Κογουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς) και Άντονι Ντέιβις (Λέικερς).

Οι προπονητές του ΝΒΑ θα επιλέξουν –πλέον- τους 14 αναπληρωματικούς, επτά από Ανατολή και ισάριθμους από την Δύση, ενώ την επόμενη Πέμπτη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς θα κάνουν τις επιλογές τους –εναλλάξ- για τις ομάδες τους.

Υπενθυμίζεται ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βρήκε ως εξής: 50% η ψήφος του κοινού, 25% η ψήφος των παικτών και 25% η ψήφος των εκπροσώπων των Media. Οι αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις