Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Άλλαξε ημέρα το Παναθηναϊκός – Άρης!

Παναθηναϊκός

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ, έφερε αλλαγή ημέρας στο μπασκετικό παιχνίδι των “πρασίνων” με τον Άρη, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την ίδια ημέρα.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως το Παναθηναϊκός – Άρηςη για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League θα διεξαχθεί τελικά την Δευτέρα (02/04) στις 18:00.

Επίσης, ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε την αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό, για την 22η αγωνιστική, που θα γίνει στις 11/04. Αντί για τις 20:30 που είχε προγραμματιστεί αρχικά, το ματς ορίστηκε να κάνει… τζάμπολ στις 18:15.

Η σχετική ενημέρωση

“Η συνάντηση Παναθηναϊκός Superfoods – Άρης της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα 2/4 και ώρα 18:00, αντί για την Κυριακή 1/4 που είχε οριστεί αρχικά, και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά live από το COSMOTESPORT4HD

Η αναμέτρηση Λαύριο Megabolt – Ολυμπιακός της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/4 και ώρα 18:15 αντί για τις 20:30 που είχε αρχικά οριστεί. Επίσης, θα καλυφθεί τηλεοπτικά σε παράλληλη μετάδοση από την εκπομπή της ΕΡΤ1, Basket League Show”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις