Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αναβάλλεται το Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός

Αναβάλλεται το Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός
Intime.gr

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt.gr, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (12.03.2020).

Μόνο η επίσημη ενημέρωση της Euroleague απομένει, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, για την 29η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, οι πιέσεις που ασκήθηκαν από πολλές πλευρές προς τη μεριά της Euroleague έπιασαν τόπο. Αν και αρχικά είχε τεθεί θέμα μεταφοράς του αγώνα σε άλλη έδρα, φαίνεται πως πάρθηκε η απόφαση η αναμέτρηση να πάρει… αναβολή.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες από την Euroleague, ενώ -πιθανότατα- θα γίνει γνωστή και η νέα ημερομηνία του Αρμάνι – Ολυμπιακός. Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο αν ο αγώνας θα οριστεί να γίνει στο Μιλάνο ή σε άλλη πόλη.

Να αναφέρουμε ότι πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό πως -έστω και λίγο αργοπορημένα- το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών της Euroleague πήρε θέση στο ζήτημα που προέκυψε με τη διεξαγωγή του Αρμάνι – Ολυμπιακός, ζητώντας ο αγώνας να μην γίνει στο Μιλάνο, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην πόλη της Λομβαρδίας.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις