Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο – All Star Game: “Μακάρι να είμαι αρχηγός”

Αντετοκούνμπο – All Star Game: “Μακάρι να είμαι αρχηγός”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σαρώνει στη ψηφοφορία για το All Star Game του NBA. “Θα είναι σίγουρα ωραίο, αν είμαι αρχηγός της Ανατολής”, δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ, μετά τα πρώτα αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε ψήφους για το All Star Game, πίσω μόνο από τον ΛεΜπρον Τζέιμς σ’ όλο το NBA και με διαφορά πρώτος στην ανατολική περιφέρεια. Αυτό σημαίνει ότι είναι μεγάλο φαβορί για να γίνει ένας από τους δύο αρχηγούς που θα φτιάξουν τις ομάδες για τη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

«Νιώθω πολύ όμορφα γι’ αυτό. Ευχαριστώ για τους φιλάθλους που με ψηφίζουν. Δεν το σκεφτόμουν καν πριν μου το πουν. Αν είμαι αρχηγός της Ανατολής θα είναι σίγουρα ωραίο. Για την ώρα όμως σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι μας», δήλωσε ο 24χρονος ηγέτης των Μπακς, μετά τα πρώτα αποτελέσματα από τη σχετική ψηφοφορία του κοινού.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο ψήφους, με τον Καϊρί Ίρβινγκ των Σέλτικς να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και τον Κάουι Λέοναρντ των Ράπτορς στην τρίτη θέση.

Τα πρώτα αποτελέσματα

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις