Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Αποχώρησε ενοχλημένος από τη συνέντευξη Τύπου! video

Αντετοκούνμπο: Αποχώρησε ενοχλημένος από τη συνέντευξη Τύπου! video

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σηκώθηκε κι έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε του game 6 των Ράπτορς με τους Μπακς, μετά από ερώτηση που δέχτηκε από ρεπόρτερ του ESPN.

Ο Αντετοκούνμπο αποχώρησε λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου του game 6 των Μπακς με τους Ράπτορς, αφήνοντας… άναυδο τον συμπαίκτη του, Κρις Μίντλετον, που καθόταν δίπλα του και –μάλιστα- του είχε κάνει νόημα να απαντήσει.

Ράπτορς – Μπακς 100-94: Ο Λέοναρντ πέταξε εκτός τελικών τον Αντετοκούνμπο! video

Η δημοσιογράφος του ESPN έθεσε ερώτημα… εμπειρίας της ομάδας, κάτι που φαίνεται πως ενόχλησε τον “Greek freak”. Σύμφωνα όμως με όσα αναφέρονται από τις ΗΠΑ, η Μαλίκα Άντριους -λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα- έγραψε ένα κείμενο στο ESPN αφήνοντας να εννοηθεί πως ο 24χρονος σούπερ σταρ δεν θα ανανεώσει με το Μιλγουόκι, αν δεν φτάσει στους τελικούς ούτε την επόμενη σεζόν η ομάδα του, κάτι που φαίνεται πως ενόχλησε τον Αντετοκούνμπο.

Πάντως, λίγο πριν αποχωρήσει, ο Αντετοκούνμπο πρόλαβε να υποσχεθεί πως τη νέα σεζόν θα είναι ένας καλύτερος παίκτης. “Θα γυρίσω σπίτι, θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Μετά, θα δουλέψω με το προπονητικό επιτελείο, θα δω τι μπορούμε να κάνουμε ομαδικά και ατομικά. Είμαι πολύ περήφανος, γίνομαι καλύτερος το καλοκαίρι, θα δουλέψω στα απαραίτητα πράγματα, θα ακούσω τους προπονητές μου. Θα δουλέψω σκληρά και θα γυρίσω καλύτερος παίκτης και συμπαίκτης του χρόνου”, ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια και στον Καγουάι Λέοναρντ.

“Μπορείς να το πεις αυτό από τον τρόπο που έπαιζε, όχι μόνο από την δική μας σειρά, αλλά και από την προηγούμενη. Έχει τόση υπομονή, ξέρει ακριβώς τι θα κάνει, έχει αυτοπεποίθηση κι εμπειρία. Έχει παίξει σε τελικούς πολλές φορές. Ήταν πολύ δύσκολος στο μαρκάρισμα για εμάς”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις