Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: MVP ακόμη και… λαβωμένος! “Η ξεκούραση δεν υπάρχει στο λεξικό μου” – video

Αντετοκούνμπο: MVP ακόμη και… λαβωμένος! “Η ξεκούραση δεν υπάρχει στο λεξικό μου” – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ούτε ο πρόσφατος τραυματισμός ούτε τα γρήγορα φάουλ ήταν ικανά να σταματήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από ακόμη μία εμφάνιση MVP κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς με 131-121.

Ο Γιάννης Αντετοκούτνμπο επιβεβαιώνει κάθε φορά που βρίσκεται στο παρκέ ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης του NBA και το ίδιο έκανε και στο παιχνίδι κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς.

Παρότι ήταν “λαβωμένος” από τον πρόσφατο τραυματισμό του, αλλά και από τα 4 φάουλ που συμπλήρωσε γρήγορα στο ματς, ο Greek Freak έδωσε μία ακόμη παράσταση για τους Μιλγουόκι Μπακς, έχοντας 28 πόντους (με 9/23 σουτ), 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 κλέψιμο.

https://www.youtube.com/watch?v=V6pYGyEra_U

Μετά το τέλος του αγώνα δε, τόνισε ότι ο ίδιος δεν χρειάζεται ξεκούραση και ότι η συγκεκριμένη λέξη δεν περιλαμβάνεται καν στο λεξιλόγιό του.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Περίμενα να έρθει το παιχνίδι σε εμένα. Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά στο να με βρίσκουν και εγώ προσπάθησα να τρέξω στο ανοικτό γήπεδο. Αυτή ήταν η νοοτροπία μου. Θέλω να παίζω σε όλα τα παιχνίδια. Η ξεκούραση δεν υπάρχει στο λεξικό μου. Όμως πρέπει να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και αν πρέπει να μείνω εκτός, τότε θα κάνω ένα διάλειμμα».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις