Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Ο Νίκος Παππάς με έκανε να κλάψω και να φύγω από το γήπεδο” – video

Αντετοκούνμπο: “Ο Νίκος Παππάς με έκανε να κλάψω και να φύγω από το γήπεδο” – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τη συντριβή που είχε υποστεί από τον Νίκο Παππά σε μονό στα Σεπόλια. “Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία τέρατος”, δήλωσε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στο Fox Sports για τον Νίκο Παππά, ο οποίος τον είχε νικήσει με 33-0 σε μονό στα Σεπόλια και τον είχε κάνει να κλάψει.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού “βοήθησε” με τον τρόπο του τον Έλληνα φόργουορντ να εξελιχτεί σε μεγάλο παίκτη, καθώς όπως δήλωσε ο “Greek Freak” από εκείνη την ημέρα “ανέπτυξα μία νοοτροπία τέρατος”.

“Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0! Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία τέρατος. Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε 1 εναντίον 1. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδο μου θα κυριαρχήσω.

Κάθε φορά που παίζουμε για την Εθνική Ομάδα φροντίζει να μου το θυμίσει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν από 2 χρόνια Όποτε έκανα μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρνω αλλά κάποτε με σκότωσε…”, δήλωσε ο Αντετοκούνμπο.

Παππάς: “Αν δεν μπορείς μόνος σου, φέρε και τον Λεμπρόν”

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Νικό Παππά. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, με αρκετή δόση χιούμορ, κάλεσε το προσεχές καλοκαίρι τον Αντετοκούνμπο και τον Λεμπρόν στην Κυπριάδου για να παίξουν δυάδες μαζί με τον Άρη Ταταρούνη, βάζοντας… και στοίχημα.

Ανοίξτε τα ματάκια σας εκεί στα εν μπι έι και κάντε λίγο χώρο στο σάλαρυ καπ, δώστε τη μπαλίτσα και παραγγείλτε το μιλκέικ σας. Γιαννάρα, αν δεν τα καταφέρεις μόνος, φέρε τον Λεμπρόν και ελάτε το καλοκαιράκι στην Κυπριάδου. Εγώ με τον Ταταρούνη και οι δυο σας. Με στοίχημα πάντα. #όταν_έκλαψε_ο_mvp”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας άσος.

Δείτε την ανάρτηση του Παππά

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις