Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Ο Θανάσης μου είπε να παίξω πιο σκληρά” – video

Αντετοκούνμπο: “Ο Θανάσης μου είπε να παίξω πιο σκληρά” – video

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να βοηθήσει τους Μιλγουόκι Μπακς όπως θα ήθελε, στο πρώτο ματς των πλέι οφ κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς και ο αδερφός του Θανάσης, του είπε τι πρέπει να διορθώσει ενόψει του δεύτερου αγώνα.

Σχολιάζοντας το πρώτο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σέλτικς για τα ημιτελικά της Ανατολής στο NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε το τηλεφώνημα του αδερφού του, Θανάση, μετά το ματς.

Ο Greek Freak αστειεύτηκε επίσης για το πόσο… πεινασμένος είναι για ρεβάνς στο δεύτερο ματς, ενώ εξήγησε και την καλή άμυνα του Χόρφορντ πάνω του.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

Για το τηλεφώνημα του Θανάση: «Μερικές φορές είναι δύσκολο να σου λένε ότι δεν έχεις παίξει σκληρά. Ο Θανάσης σπάνια με παίρνει τηλέφωνο μετά από τους αγώνες, χθες όμως το έκανε και μου είπε “Γιάννη, πρέπει να παίξεις πιο σκληρά”. Η αλήθεια κάποιες φορές πονάει, είχε όμως δίκιο».

Για το αν είναι πεινασμένος για το Game 2: «Είμαι πολύ πεινασμένος! Θα φάω μακαρόνια για το παιχνίδι», ενώ πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα νικήσουμε, αλλά υπόσχομαι πως θα παίξουμε σκληρά».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Ήταν από τις σκληρότερες ήττες που είχαμε, ειδικά στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Τρίτη. Δεν ήμασταν εμείς. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά.

Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος με τον Χόρφορντ, ξέρει τις κινήσεις μου. Έκαναν καλή δουλειά συνολικά στο μαρκάρισμά μου, ειδικά ο Χόρφορντ.

Ακόμα έχουμε το πλεονέκτημα. Πρέπει να νικήσουμε την Τρίτη, θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις