Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς έκαναν επίδειξη δύναμης στο Τορόντο! video

Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς έκαναν επίδειξη δύναμης στο Τορόντο! video
ΦΩΤΟ Reuters

Οι δυο ομάδες με το καλύτερο ρεκόρ στο φετινό ΝΒΑ τέθηκαν αντιμέτωπες στο Τορόντο, με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να… κυριαρχούν για μια ακόμα φορά και να νικούν με 105-92, στέλνοντας μήνυμα σε όλους, πως φέτος δεν αστειεύονται.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει και πάλι, οι Μπακς νίκησαν μέσα στο Τορόντο τους Ράπτορς (105-92) και πλέον μετράνε 3 νίκες σε 4 αγώνες με τους Καναδούς.

Οι Μπακς προηγηθούν ακόμα και με 24 πόντους διαφορά στο Τορόντο και ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 37-13, ρίχνοντας την ομάδα του Τορόντο στο 37-16 (απέκτησαν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοπαλίας).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε τους Ράπτορς να τον δυσκολεύουν με την άμυνα τους, αλλά κατάφερε και πάλι να ξεχωρίσει. Ο “Greek freak” τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους (7/13 σουτ, 4/5 βολές), 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα.

Ο Κρις Μίντλετον με 18 και ο Ντι Τζέι Γουίλσον με 16 πόντους ακολούθησαν σε απόδοση. Ο Πασκάλ Σιάκαμ με 28 πόντους ξεχώρισε από τους Ράπτορς, που είχαν δέκα σερί νίκες στο Τορόντο, ενώ ο Κογουάι Λέοναρντ έμεινε μακριά από τα στάνταρ του με 16 πόντους και 7/20 σουτ.

https://www.youtube.com/watch?v=bFo2qz6kJi0

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις