Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Πόρτα” σε Λεμπρόν και Καρμέλο! “Αισθάνομαι περίεργα”

Αντετοκούνμπο

Μπορεί οι “αστέρες” του ΝΒΑ να μην έχουν πρόβλημα να προπονούνται – προετοιμάζονται μαζί για ένα διάστημα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο αυτή τη στιγμή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “The Athletic”, Λεμπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Άντονι κάλεσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δουλέψει μαζί τους κατά τη διάρκεια των διακοπών, όμως ο “Greek Freak” των Μιλγουόκι Μπακς αρνήθηκε.

Ο Αντετοκούνμπο εξήγησε γιατί προτιμά να γυμνάζεται μόνος του:“Δεν μπορώ να δουλεύω μαζί τους το καλοκαίρι και εν συνεχεία να τους αντιμετωπίζω στους αγώνες. Αισθάνομαι περίεργα, δεν θέλω να το κάνω. Άλλα παιδιά δεν έχουν πρόβλημα και το κάνουν. Εγώ όχι”.

Ο “Greek freak” προσθέτει πως: “Δεν θέλω να μου παίρνουν ιδέες και έπειτα να τις χρησιμοποιούν εναντίον μου στο παρκέ του NBA ούτε να με βλέπουν σαν φιλαράκι τους”.

Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής ο 24χρονος Έλληνας διεθνής πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις έχοντας 26,8 πόντους, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1,5 κλεψίματα και 1,3 τάπες μέσο όρο και βάζει… πλώρη για τον τίτλο του MVP της regular season.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις