Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Σπάει τα ταμεία το παπούτσι του Γιάννη! “Πρώτο σε πωλήσεις στην ιστορία” – video

Αντετοκούνμπο: Σπάει τα ταμεία το παπούτσι του Γιάννη! “Πρώτο σε πωλήσεις στην ιστορία” – video
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον από τους πιο διάσημους αθλητές στις ΗΠΑ και το πρώτο παπούτσι με την υπογραφή του έχει ήδη “σπάσει τα ταμεία” στην αγορά, με τους Μπακς να κάνουν λόγο για το πρώτο σε πωλήσεις στην ιστορία της Nike.

Από τα Σεπόλια και τον Φιλαθλητικό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφθασε μέχρι το NBA και πλέον είναι ο MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα “brand name” στον αθλητικό χώρο.

Εδώ και λίγους μήνες μάλιστα, έχει και το δικό του παπούτσι, που σχεδίασε μαζί με τον κολοσσό της Nike και το οποίο φέρει την υπογραφή του, με το όνομα Nike Zoom Freak 1, “Coming to America”.

Κατά την πρώτη Media Day των Μιλγουόκι Μπακς μάλιστα, ενόψει και της νέας σεζόν στο NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσιάστηκε μαζί με τον αδερφό του Θανάση Αντετοκούνμπο και ο συντονιστής των συνεντεύξεων τόνισε: “Όταν βλέπω εσάς του δυο μαζί, πάντα σκέφτομαι παπούτσια. Γιατί στα πρώτα χρόνια, ο Γιάννης και ο Θανάσης δανείζονταν τα παπούτσια ο ένας του άλλου για να πάνε να παίξουν μπάσκετ και σήμερα οι δυο σας κάθεστε εδώ και ο Γιάννης έχει το best selling ντεμπούτο παπούτσι στην ιστορία της Nike”.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 36:40

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις