Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Απίστευτη αποθέωση Σακίλ σε Αντετοκούνμπο! “Είναι ο νέος σούπερμαν – Κορυφαίος παίκτης του NBA”

Απίστευτη αποθέωση Σακίλ σε Αντετοκούνμπο! “Είναι ο νέος σούπερμαν – Κορυφαίος παίκτης του NBA”
ΦΩΤΟ Reuters

Οι “μαγικές” εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη φετινή σεζόν του NBA, έχουν φέρει και ένα νέο “κύμα” αποθέωσης προς τον Έλληνα γκαρντ-φόργουορντ, με τον θρύλο της λίγκας, Σακίλ Ο’Νιλ να υποστηρίζει ότι είναι ο κορυφαίος του πρωταθλήματος, αλλά και ο νέος… σούπερμαν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγεί τους Μιλγουόκι Μπακς στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους στο NBA και είναι ήδη το φαβορί για τον τίτλο του MVP στον “μαγικό” κόσμο, όπου οι φιλοφρονήσεις στο πρόσωπό του δεν έχουν τελειωμό.

Το τελευταίο “χτύπημα” ήρθε από έναν θρύλο του αθλήματος, τον Σακίλ Ο’Νιλ, ο οποίος για πρώτη φορά τόνισε ότι είναι αναγκασμένος να παραδώσει το προσωνύμιο “superman”, που είχε δοθεί κάποτε σε εκείνον, στον Greak Freak.

“Ποτέ δεν έδωσα στο παρελθόν το συγκεκριμένο όνομα, αλλά τώρα το δίνω σε αυτόν. Είναι ο νέος Superman”, είπε ο παλαίμαχος σέντερ των Λος Άντζελες στη διάσημη εκπομπή του για το NBA.

https://twitter.com/ESPNNBA/status/1068251244135948289

Λίγο αργότερα μάλιστα, τον χαρακτήρισε και κορυφαίο παίκτη της λίγκας, μιλώντας με τον συμπαρουσιαστή του, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, υποστηρίζοντας ότι είναι ο καλύτερος στην Ανατολή και στο top3 μαζί με Ντουράντ και Λεμπρόν Τζέιμς, σε όλο το NBA.

https://www.facebook.com/NBAONTNT/videos/294942524463005/

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις