Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Απίστευτη καταγγελία για τη Ζαλγκίρις του Σάρας! Η κατηγορία από τον προπονητή της Μπασκόνια

Απίστευτη καταγγελία για τη Ζαλγκίρις του Σάρας! Η κατηγορία από τον προπονητή της Μπασκόνια
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μία σοβαρή κατηγορία έκανε μέσα από τα social media, ο προπονητής της Μπασκόνια, Πέδρο Μαρτίνεθ, εναντίον της Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αφού αποκάλυψε την παράνομη βιντεοσκόπηση της προπόνησής του.

Η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Μπασκόνια για την πρεμιέρα της Euroleague και το παιχνίδι πήρε “φωτιά” αρκετά πριν την έναρξή του, με τον προπονητής της ισπανικής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνεθ να κατηγορεί τους γηπεδούχους για “υποκλοπή” των πλάνων του για τον αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος κόουτς τόνισε ότι η τελευταία προπόνηση της ομάδας του στη Ζαλγκίριο Αρένα, βιντεοσκοπήθηκε παράνομα από τους γηπεδούχους, υπονοώντας ότι έγινε για να δοθεί στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και να καταστρώσει αναλόγως την αντιμετώπιση των Βάσκων.

“Σημείωση για να θυμάστε. Μετά την προπόνηση στην έδρα του αντιπάλου διαπίστωσα ότι έχουν καταγράψει την προπόνηση με βίντεο από τις κάμερες του Instant replay. Πώς να πιστέψεις ότι έγινε κατά λάθος», έγραψε στο twitter, ο προπονητής της Μπασκόνια για να προσθέσει λίγο αργότερα με ειρωνεία: «Ευκαιρία να ζητήσω αντίγραφο”.

Η ανάρτηση του Μαρτίνεθ

https://twitter.com/pedroma2014/status/1050704749421563904

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις