Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Απίστευτο λάθος! Δεν μέτρησαν κάρφωμα του Χάρντεν – “Χαμός” στο ΝΒΑ

Απίστευτο λάθος! Δεν μέτρησαν κάρφωμα του Χάρντεν – “Χαμός” στο ΝΒΑ

Οι διαιτητές έκαναν τεράστιο λάθος σε κάρφωμα του Τζέιμς Χάρντεν, κάτι που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο ΝΒΑ. Ζητούν νίκη ή επανάληψη του αγώνα Σπερς – Ρόκετς οι άνθρωποι της ομάδας του Χιούστον.

Οι Σπερς επικράτησαν των Ρόκετς με 135-133 μετά από μια… ματσάρα στο Σαν Αντόνιο που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις. Ο Τζέιμς Χάρντεν σημείωσε 50 πόντους (4/20 τρίποντα, 24/24 βολές) αλλά στο φινάλε δεν… χάρηκε. Η ομάδα του Χιούστον όμως διαμαρτύρεται για μια φάση που πρωταγωνίστησε.

Με το ματς στην 4η περίοδο και τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 89-104, ο Χάρντεν έκλεψε, έφυγε στον αιφνιδιασμό και κάρφωσε. Η μπάλα όμως “μπερδεύτηκε” με τέτοιο τρόπο στο διχτάκι, που… επέστρεψε από την εξωτερική πλευρά στο ταμπλό, κάτι που μπέρδεψε τον ίδιο τον “Μούσια” και τον έκανε να κινηθεί για το ριμπάουντ!

Το χειρότερο, όμως, ήταν ότι μπέρδεψε και τους διαιτητές οι οποίοι δεν μέτρησαν το καλάθι! Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο ΝΒΑ. Οι Ρόκετς διαμαρτύρονται για τη συγκεκριμένη φάση και αιτήθηκαν, είτε η νίκη να κατοχυρωθεί υπέρ τους, ή απλά να επαναληφθεί το ματς από το σημείο εκείνο, δηλαδή να παιχτούν εκ νέου τα τελευταία 7’50”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις