Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Απόβαση” των Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια! Ξεκινάει το μεγάλο event [vid, pics]

“Απόβαση” των Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια! Ξεκινάει το μεγάλο event [vid, pics]
ΦΩΤΟ Newsit.gr

Για μία ακόμη χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, βρίσκονται στην Ελλάδα για το καθιερωμένο πια event των AntetokounBros και τα Σεπόλια έχουν ήδη αλλάξει μορφή για τη διοργάνωση του τουρνουά.

Λίγε μόνο ημέρες μετά τη βράβευσή του ως MVP του NBA, ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου, Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα για τα AntetokounBros event, ενώ στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην Εθνική Ομάδα ενόψει του Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Στα Σεπόλια όλα κινούνται ήδη στο ρυθμό του Έλληνα σούπερ σταρ και έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται και οι χώροι όπου θα διεξαχθεί η εκδήλωση, με ολόκληρα banner να έχουν “σηκωθεί”, με το πρόσωπο του Greek Freak και κάποιες ατάκες του για το μπάσκετ και την καριέρα του. Σήμερα και αύριο (28-29 Ιουνίου) θα διεξαχθούν τα τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνει για λογαριασμό του Αντετοκούνμπο η Nike, με τον τελικό να γίνεται στο ανοικτό γήπεδο των Σεπολίων, που φέρει το γράφιτι του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς.

Οι ατάκες του Αντετοκούνμπο στα μπάνερ

“Δεν υπάρχουν πολλοί που να δουλεύουν με τον τρόπο που δουλεύω. Όταν βρίσκομαι στο γήπεδο θέλω να ξέρουν όλοι ότι κανείς δεν δουλεύει τόσο σκληρά όσο εγώ”.

“Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα ένα παπούτσι που θα φέρει το όνομά μου. Όμως όταν δουλεύεις σκληρά και πιστεύεις πραγματικά στον εαυτό σου, ακόμη και τα πιο τρελά σου όνειρα γίνονται πραγματικότητα”.

“Την πρώτη φορά που έπαιξα μπάσκετ δεν ήμουν καθόλου καλός. Όμως ο αδερφός μου ο Θανάσης επέμενε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Χάρη σ’αυτόν και στη στήριξη από την οικογένειά μου, η αγάπη μου για το παιχνίδι έγινε πιο δυνατή”.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsit.gr από τα Σεπόλια

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις