Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

Αποχή παικτών στον Άρη! Δεν προπονήθηκαν τέσσερις ξένοι

Αποχή παικτών στον Άρη! Δεν προπονήθηκαν τέσσερις ξένοι
ΦΩΤΟ intime

“Αναταραχή” στο εσωτερικό του Άρη, με τέσσερις Αμερικανούς παίκτες της ομάδας να απέχουν από την προπόνηση, εξαιτίας καθυστέρησης της πληρωμής τους και παρά τη δέσμευση της ΚΑΕ για καταβολή της δόσης τις επόμενες ημέρες.

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο την επόμενη εβδομάδα για την τελευταία αγωνιστική της Basket League, αλλά η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο.

Από τη μία, ο Λευτέρης Μποχωρίδης έμεινε εκτός λόγω νέων ενοχλήσεων στο πέλμα και από την άλλη, υπάρχει ακόμη πιο σοβαρό πρόβλημα, με τους ξένους παίκτες της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Γκάρι ΜακΓκι, Ραμόν Χάρις, Μαϊκάλ Κάιζερ και Γκάρι Μπελ απείχαν από την προπόνηση διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή του μήνα Μαρτίου, με τον τελευταίο να μην έχει εξοφληθεί ούτε για την περασμένη σεζόν.

Από την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ πάντως, προέκυπτε εκνευρισμός για την απόφαση των παικτών, καθώς υπήρξε νωρίτερα επικοινωνία με τους Αμερικανούς και δέσμευση για πληρωμές εντός των επόμενων ημερών, κάτι που δεν απέτρεψε τελικά την αποχή.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις