Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποχωρεί! Οριστική ρήξη Παναθηναϊκού με Εuroleague

Παναθηναϊκός - Γιαννακόπουλος

Έσκασε η “βόμβα”! Χωρίζουν οι… δρόμοι του Παναθηναϊκού με την Euroleague, αφού οι θέσεις των “πρασίνων” δεν έγιναν αποδεκτές από το συμβούλιο των μετόχων – ομάδων της διοργάνωσης. Επιστρέφει στη FIBA το “τριφύλλι”, όπως γνωστοποίησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ποστάρισμα του.

“Τεράστια” είδηση, που μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οι… σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Euroleague ήρθαν σε οριστική ρήξη και το “τριφύλλι” -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη διοργάνωση!

Η πληροφόρηση που υπάρχει από το συμβούλιο των μετόχων της Euroleague αναφέρει πως οι θέσεις – προτάσεις των “πράσινων” δεν έγιναν αποδεκτές, κάτι που ωθεί το “τριφύλλι”στην… έξοδο από τη διοργάνωση μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι ομάδες συντάχθηκαν με το μέρος του Τζόρντι Μπερτομέου και φαίνεται πως αρνήθηκαν να τεθούν σε ψηφοφορία όλα τα θέματα που θέλησε να θέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (για το θέμα της ηγεσίας της διοργανώτριας αρχής αλλά και για την αντιμετώπιση του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ).

Παναθηναϊκός: Έθεσε θέμα Μπερτομέου!

Η απόφαση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για αποχώρηση από την Euroleague φαίνεται πως είναι οριστική, κι έτσι οι “πράσινοι” θα πρέπει να καταβάλουν ένα μεγάλο ποσό – εκτιμάται πάνω από τα δέκα εκατομμύρια ευρώ- για να “σπάσουν” το εγγυημένο τους συμβόλαιο με τη διοργάνωση.

Μετά και από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως μπαίνει και πάλι στο “δρόμο”΄της FIBA, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ποστάρισμα του στο Instagram, λίγο μετά το τέλος του έκτακτου συμβουλίου.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί που το μπάσκετ έπρεπε να είναι… Οριστική απόφαση”, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πλέον, μένει να φανεί αν η συγκεκριμένη απόφαση των “πρασίνων” υλοποιηθεί στο τέλος της σεζόν…

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις