Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αρχηγός Αντετοκούνμπο! “Σαρώνει” στην ψηφοφορία για το All Star Game [pic]

Αρχηγός Αντετοκούνμπο! “Σαρώνει” στην ψηφοφορία για το All Star Game [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και με τη… βούλα, ο πιο δημοφιλής παίκτης στην Ανατολική Περιφέρεια του NBA, αφού σάρωσε στην ψηφοφορία του κοινού για το All Star Game, όντας πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς σε όλη τη λίγκα.

Επιβεβαιώνει το ρόλο του φαβορί για την “αρχηγία” της ομάδας της Ανατολής στο All Star Game, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς είναι με διαφορά στην πρώτη θέση των ψήφων, μεταξύ όλων των παικτών της Περιφέρειας και πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς σε όλο το NBA.

Η ίδια η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε τα πρώτα αποτελέσματα από τη σχετική ψηφοφορία του κοινού και ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο ψήφους, με τον Καϊρί Ίρβινγκ των Σέλτικς στη δεύτερη θέση και τον Κάουι Λέοναρντ των Ράπτορς στην τρίτη θέση.

Αυτό σημαίνει ότι αν παραμείνουν αυτά τα αποτελέσματα ως το τέλος, θα είναι αρχηγός της μίας ομάδας του All Star Game και έτσι θα διαλέξει τους παίκτες που θα ξεκινήσουν δίπλα του στην αρχική 5άδα του “σόου”, έχοντας ως αντίπαλο τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος “σαρώνει” από την πλευρά του στη Δύση.

Εκεί, πίσω από τον “Βασιλιά” είναι ο Στεφ Κάρι, με τον Ντέρικ Ρόουζ να βρίσκεται στην 3η θέση, μετά τη φανταστική φετινή του “επιστροφή” στις μεγάλες εμφανίσεις. Στην 4η θέση δε, φιγουράρει ο Λούκα Ντόνσιτς, ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει all star ήδη από την πρώτη του χρονιά στο NBA.

Η ψηφοφορία για το All Star Game του NBA

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις