Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτοκτονία ο θάνατος του Χάνεϊκατ! Συλληπτήρια από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό [pics]

Αυτοκτονία ο θάνατος του Χάνεϊκατ! Συλληπτήρια από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό [pics]
ΦΩΤΟ Reuters

Για αυτοκτονία κάνουν λόγο πλέον στις ΗΠΑ, όσον αφορά το θάνατο του Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος και έχασε τη ζωή του μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς έξω από το σπίτι του στο Λος Άντζελες. Σε πένθος το ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τη Euroleaugue να αλλάζει το λογότυπό της και τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να εκφράζουν τα συλληπτήριά τους.

Σοκαρισμένη παραμένει ολόκληρη η κοινωνία του μπάσκετ, μετά την είδηση του θανάτου του φόργουορντ της Χίμκι, Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος και φέρεται να αυτοκτόνησε μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στο σπίτι του, με αστυνομικούς που κάλεσε η μητέρα του.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, πέραν της επιβεβαίωσης από την αστυνομία του Λος Άντζελες, ότι ο παίκτης βρέθηκε νεκρός κατά την είσοδο στων ειδικών αστυνομικών δυνάμεων στην οικία του.

https://twitter.com/LAPD/status/1015688418917957632

Σε πένθος η Euroleague

Η είδηση του θανάτου του Χάνεϊκατ έριξε σε πένθος το ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τον προπονητή του στην Χίμκι, Γιώργο Μπαρτζώκα να εμφανίζεται συγκλονισμένος και την ίδια την ομάδα να ανακοινώνει επίσημα το χαμό του παίκτη, μετά από επικοινωνία με τον ατζέντη του.

Όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Euroleague, το γεγονός δεν θα μπορούσε να αφήσει “ασυγκίνητη” και την ευρωπαϊκή λίγκα, η οποία και άλλαξε το λογότυπό της σε μαύρη απόχρωση, λόγω πένθους.

Συλλυπητήρια από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Πολλοί παίκτες έσπευσαν να συλλυπηθούν την οικογένεια του παίκτη, ενώ το δικό τους μήνυμα έστειλαν τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός. Με αναρτήσεις τους στο twitter, οι δύο ομάδες ευχήθηκαν συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του παίκτη, όσο και στην Χίμκι, για την απώλειά του.

https://twitter.com/olympiacosbc/status/1015686097781837824

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις