Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Basket League: Μπαίνει “λουκέτο”! Ξεκινάει η αγωνιστική

Basket League: Μπαίνει “λουκέτο”! Ξεκινάει η αγωνιστική
ΦΩΤΟ intime

Έχουν “παραλύσει” τα πάντα στο ελληνικό μπάσκετ και πλέον όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος με αναβολή της 26ης αγωνιστικής της Basket League, μόλις λίγα… λεπτά, πριν την έναρξη των αγώνων. Τελευταία ενημέρωση: Ξεκινάνε τα ματς και αποφάσεις μετά τη λήξη τους.

Απίθανο “μπάχαλο” στο ελληνικό μπάσκετ, με τον διαιτητή Αναστόπουλο να μην κατεβαίνει την τελευταία στιγμή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας και τον Παναθηναϊκό να αποσύρεται από το πρωτάθλημα, βάζοντας “φωτιά” στη βαθμολογία.

Όλα είναι πλέον στον… αέρα και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την πλευρά της κυβέρνησης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολή της 26ης αγωνιστικής, η οποία και είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει σε λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στις 17:30.

Το σκεπτικό είναι να διακοπεί προσωρινά το πρωτάθλημα ώστε να κάτσουν όλοι οι αρμόδιοι στο τραπέζι για να βρεθεί μία λύση, σε αυτή την τραγελαφική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό μπάσκετ.

“Θρίλερ” με τα παιχνίδια

Κάπως έτσι όμως έχουμε οδηγηθεί σε… θρίλερ για την έκβαση της αγωνιστικής, με τους παίκτες των ομάδων να έχουν βγει για ζέσταμα στα περισσότερα γήπεδα και τους οπαδούς να έχουν πάρει θέση στις κερκίδες.

Απομένει λιγότερο από μισή ώρα για το τζάμπολ στην 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος και κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί με τα παιχνίδια και αν θα διεξαχθούν κανονικά και υπό ποιες συνθήκες.

Τελευταία ενημέρωση: Τελικά, δεν ελήφθη καμία απόφαση με τις αρμόδιες αρχές να… “νίπτουν τας χείρας τους” και να μεταθέτουν τις όποιες αποφάσεις μετά την ολοκλήρωσή της αγωνιστικής. “Ανοικτό” παραμένει το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, πριν την έναρξη των πλέι οφ.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις