Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Basket League: Πρόστιμο στην ΑΕΚ για Περιστέρι!

Basket League: Πρόστιμο στην ΑΕΚ για Περιστέρι!
ΦΩΤΟ Intime

Την ώρα που η ΑΕΚ κατηγορεί τους… πάντες για τη διαιτησία του αγώνα με το Περιστέρι, η Πειθαρχική Επιτροπή του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πρόστιμο εναντίον της για τη ρίψη αντικειμένων από τις κερκίδες.

Το “περιπετειώδες” παιχνίδι της ΑΕΚ με το Περιστέρι, έχει φέρει τις δύο ομάδες στα… όπλα, με την Ένωση να κατηγορεί και τον ΕΟΚ με την ΚΕΔ για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα όμως, η Ένωση τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 1.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς, οι οποίοι έξαλλοι με τους διαιτητές πέταξαν και αντικείμενα στο παρκέ.

Η ενημέρωση από την Πειθαρχική Επιτροπή

Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για τη ρίψη ομάδας αντικειμένων μέσα στον αγωνιστικό χώρο (ρίψη δύο πλαστικών μπουκαλιων νερού) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00€) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE) που διεξήχθη στις 19-10-2019.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις