Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Basket League: “Σφαλιάρα” στη Λάρισα για ΠΑΟΚ που τώρα… τρέχει! Νίκες για Περιστέρι και Ήφαιστο

Basket League: “Σφαλιάρα” στη Λάρισα για ΠΑΟΚ που τώρα… τρέχει! Νίκες για Περιστέρι και Ήφαιστο
ΦΩΤΟ Intime

Ήττα που τον βάζει σε πολλούς μπελάδες υπέστη ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα, για την 15η αγωνιστική της Basket League. Μεγάλες νίκες πήραν Περιστέρι και Ήφαιστος, που συνέχισαν τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα.

Αυτή η Λάρισα αρνείται να υποβιβαστεί. Σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι το σύνολο του Βαγγέλη Αγγέλου έβγαλε ενέργεια στο τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο και επικράτησε του ΠΑΟΚ με 95-85 για την 15η αγωνιστική της Βasket League και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής (6-9) ενώ έβαλε σε μπελάδες πάλι τους φιλοξενουμένους (4-11)

Ο Χίκι με 26 πόντους αλλά και ο Γκάρετ με 18 ήταν αυτοί που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη νίκη των γηπεδούχων. Για τους “ασπρόμαυρους”, ξεχώρισαν οι Νόουλς με 18 και ο Σόρτερ με τον Μπράουν που πέτυχαν από 16 πόντους ο καθένας.

Ο Ήφαιστος πήρε μεγάλη νίκη και έμεινε κοντά στην τετράδα (9-6), αν και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια μέχρι να καμφθεί η αντίσταση του Πανιώνιου με το τελικό 79-74. Οι “κυανέρυθροι” πάλεψαν δυνατά για ένα διπλό που θα ήταν άλμα παραμονής, δεν το πέτυχαν και υποχώρησαν στο 6-9.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Σμιθ με 18 πόντους, ενώ σημαντική βοήθεια προσέφεραν οι Έβανς (14π.), Μολντοβονού (12π.) και Τσαϊρέλης (11π.). Ότι μπορούσε έκανε για τον Πανιώνιο ο Σάμουελς (24π., 8 ρ.), με συμπαραστάτη τον Βεργίνη (17π.).

To Περιστέρι αν και φαινόταν ότι θα έχει εύκολο απόγευμα κόντρα στο Ρέθυμνο, παραλίγο να πληρώσει ακριβά το “νεκρό” του διάστημα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά τελικά επικράτησε με 71-61 των Κρητικών και ανέβασε το ρεκόρ του σε 10-5 στη Basket League. Κορυφαίος για τους Περιστεριώτες ο Γκρέι με 20 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους πάλεψαν οι Φρανκάμπ και Κάρτερ, που είχαν 20 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις