Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Basketball Champions League: Δεύτερο φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ! [pic]

Basketball Champions League: Δεύτερο φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ! [pic]
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ ανέβηκε από την 5η στη 2η θέση στα power rankings του Basketball Champions League, την ώρα που παραμένει διαρκώς το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στις στοιχηματικές εταιρείες.

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε τα νέα power rankings για τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση και ανάμεσά τους ξεχωρίζει και η ΑΕΚ, που βρίσκεται πια στη δεύτερη θέση.

«Ένα από τα πιο διάσημα δόγματα στο μπάσκετ είναι ότι η άμυνα κατακτά τίτλους. Η ΑΕΚ το πήγε αυτό σε άλλο επίπεδο κι έχει έξι σερί νίκες, από τις 30 Οκτωβρίου. Οι αντίπαλοί της κατάφεραν να σκοράρουν μόλις 51, 61, 50, 61, 66 και 68 πόντους σε αυτά τα παιχνίδια. Και δεν χρειάζεται να σας πούμε για την επιθετική τους δύναμη πυρός, που ακούν στο όνομα Κιθ Λάνγκφορντ και Χάουαρντ Σαντ-Ρος!», αναφέρει σχετικά με την Ένωση το συνοδευτικό κείμενο της BCL.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρίσκεται σταθερά και στη δεύτερη θέση με τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στις στοιχηματικές εταιρείες, έχοντας και εκεί από πάνω της, την ισπανική Τενερίφη.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις