Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Bend the knee! Η μασκότ των Ρόκετς συνάντησε την “Καλίσι” και… τρελάθηκε! video

Bend the knee! Η μασκότ των Ρόκετς συνάντησε την “Καλίσι” και… τρελάθηκε! video

Η “μάνα των δράκων” στο ΝΒΑ! Η ηθοποιός, Εμίλια Κλαρκ, που υποδύεται την “Καλίσι” – Ντενίρις Ταργκάριεν στην δημοφιλή σειρά “Game Of Thrones”, βρέθηκε στις court seats στον έκτο ημιτελικό της Δύσης, ανάμεσα στους Χιούστον Ρόκετς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και είχε μια αστεία συνάντηση με την μασκότ των γηπεδούχων.

Spoiler Alert! Η Ντενίρις Ταργκάριεν είδε σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του “Game of thrones” τον Τζόρα Μόρμοντ να πεθαίνει (σ.σ. ο οίκος του οποίου είχε την αρκούδα για έμβλημα) αλλά φαίνεται πως βρήκε έναν νέο θαυμαστή.

Μιλάμε για την ηθοποιό που υποδύεται την “Καλίσι”, Εμίλια Κλαρκ, που βρέθηκε στις court seats στον έκτο ημιτελικό της Δύσης, ανάμεσα στους Χιούστον Ρόκετς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και είχε μια αστεία συνάντηση με την μασκότ των γηπεδούχων.

Ο αρκούδος των Ρόκετς περπατούσε αμέριμνος στο παρκέ, όταν είδε μπροστά του τη “Μητερα των δράκων”. Ο καφές που η μασκότ κρατούσε στα χέρια, της έπεσε, ενώ δεν δίστασε να γονατίσει μπροστά στην Εμίλια Κλαρκ.

Η γνωστή ηθοποιός δεν σταμάτησε να γελάει και… υποδέχθηκε την κίνηση της αρκούδας. Η 32χρονη Βρετανίδα ηθοποιός γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις