Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Captain Αντετοκούνμπο! Αρχηγός ο “Greek freak” στο All Star Game – pics

Captain Αντετοκούνμπο! Αρχηγός ο “Greek freak” στο All Star Game – pics
BUCKS/TWITTER

Ο κόσμος… μίλησε και ανέδειξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πρώτο σε ψήφους στην Ανατολή και δεύτερο σε όλο το ΝΒΑ για το All Star Game. Οι αρχικές πεντάδες για τη μπασκετική γιορτή που θα γίνει στη Σάρλοτ.

Ο πρώτος Έλληνας που το καταφέρνει! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει μια εκπληκτική σεζόν στο ΝΒΑ και κατάφερε –με τη στήριξη του κόσμου- να βάλει άλλο ένα «παράσημο» στη φανέλα του!

Ο «Greek freak» έλαβε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο παίκτη στην Ανατολική Περιφέρεια και θα είναι ο αρχηγός της ομάδας του στο φετινό All Star Game, που θα διεξαχθεί στη Σάρλοτ στις 15-17 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, βγήκε δεύτερος σε ψήφους σε όλο το ΝΒΑ, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς!

Αυτή θα είναι η τρίτη εμφάνιση του Αντετοκούνμπο σε All Star GameΟι Ίρβινγκ, Ουόκερ, Εμπίντ και Λέοναρντ είναι οι άλλοι starters της ανατολικής περιφέρειας. «Θα κάνω το καλύτερο για να αντιπροσωπεύσω την πόλη του Μιλγουόκι, τους Μπακς, τους συμπαίκτες μου και το NBA» τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις πρώτες του δηλώσεις αφού έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. 

Σημειώνεται ότι οι επιλογές για το All Star Game προέκυψαν: σε ποσοστό 50% από τις ψήφους του κοινού, σε ποσοστό 25% από τις ψήφους των παικτών και σε ποσοστό 25% από τις ψήφους των δημοσιογράφων

Ο ηγέτης των Μικλγουόκι Μπακς συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς συγκέντρωσε 4.620.809 ψήφους στη Δύση. Ωστόσο, ο «Greek freak» κέρδισε 269 ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών, με τον «Βασιλιά» να έχει μόλις 174. Από τους δημοσιογράφους, ο Αντετοκούνμπο είχε 99 ψήφους και ο Λεμπρόν 78.

Οι δύο αρχηγοί για… Ανατολή και Δύση θα επιλέξουν σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση τους παίκτες που θέλουν για συμπαίκτες χωρίς να υπάρχει περιορισμός.

Οι βασικοί στην Ανατολή: Κάιρι Ίρβινγκ (Μπόστον Σέλτικς), Κέμπο Γουόκερ (Σάρλοτ Χόρνετς), Καουάι Λέοναρντ (Τορόντο Ράπτορς), Ζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφια 76έρς) και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς).

Οι βασικοί της Δύσης: Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς) και ο αρχηγός Λεμπρόν (Λος Άντζελες Λέικερς).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις