Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έδωσε εξηγήσεις ο Τζέιμς! Ο απίθανος λόγος για τη… γκάφα του αιώνα [vid, pic]

Έδωσε εξηγήσεις ο Τζέιμς! Ο απίθανος λόγος για τη… γκάφα του αιώνα [vid, pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάικ Τζέιμς έγινε viral στην ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από την Αβελίνο στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς σε μία… αδιανόητη φάση, παράτησε τη μπάλα για να πιάσει κάτι από το έδαφος. Ο ίδιος πάντως έδωσε την εξήγησή του.

Μια απίστευτη φάση στο παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με την Αβελίνο, άφησε άφωνους τους οπαδούς της πρωταθλήτριας Ιταλίας, αφού ο Μάικ Τζέιμς “χάρισε” τη μπάλα στους αντιπάλους του, χωρίς προφανή λόγο.

Στη “γκάφα του αιώνα”, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, παράτησε τη φάση στη μέση για να πιάσει κάτι από το παρκέ και να το βάλει στο στόμα του, με τους θεατές να αναρωτιούνται αν επρόκειτο για το μασελάκι του ή κάποια… τσίχλα!

https://twitter.com/Eurosport_IT/status/1079415115403935744

Λίγη ώρα μετά το ματς πάντως και ενώ η φάση είχε ήδη γίνει viral στα social media, ο Αμερικανός έδωσε τη δική του εξήγηση. Απαντώντας σε ανάρτηση του Μάλκομ Ντιλέινι, που έγραφε “ο φίλος μου τρελάθηκε”, ο Αμερικανός υποστήριξε ότι «είχα σπάσει ένα δόντι μετά από μία αγκωνιά στο ματς με την Μακάμπι και εκείνη την ώρα μου έφυγε το ψεύτικο. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να το μαζέψω».

Δεν εξήγησε πάντως, ούτε γιατί άφησε τη μπάλα από τα χέρια του, ούτε γιατί δεν το είπε στο διαιτητή που ήταν δίπλα του, ώστε να σταματήσει το παιχνίδι.

Η ανάρτηση – εξήγηση του Τζέιμς

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις