Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Έφυγε” ο Μιχάλης Βιντζηλαίος

“Έφυγε” ο Μιχάλης Βιντζηλαίος
ΦΩΤΟ ΕΟΚ

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ μετά την είδηση του χαμού του Μιχάλη Βιντζηλαίου. Ο επίτιμος αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Η ΕΟΚ εξέφρασε τα συλληπητήρια της στους οικείους του, ενώ ανακοίνωσε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, σ’ όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων την ερχόμενη αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

“Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ, ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, αλλά και όλοι οι άνθρωποι που τον γνώρισαν και τον συναναστράφηκαν, πληροφορήθηκαν με οδύνη τον αιφνίδιο θάνατο του επίτιμου αντιπρόεδρου της ομοσπονδίας Μιχάλη Βιντζηλαίου.

Ο εκλιπών, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών, έχοντας αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της στην ανιδιοτελή προσφορά του στο αγαπημένο του μπάσκετ. Το υπηρέτησε επί χρόνια από διάφορες θέσεις, τόσο στον αγαπημένο του Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου, στην ΕΣΚΑ, κυρίως όμως

στην Ελληνική ομοσπονδία, με μακρόχρονη θητεία που χαρακτηρίστηκε από την υπευθυνότητα και την σοβαρότητα που ανέκαθεν τον διέκριναν. Ακόμα και μετά την αποχώρησή του από τις διοικητικές θέσεις, συνέχισε να ασχολείται με το άθλημα που σημάδεψε όλη του την ζωή, και στο οποίο πρόσφερε ουσιαστικές υπηρεσίες. Η απώλειά του, σημαίνει την απώλεια ενός πολύτιμου συνεργάτη μα πάνω απ’ όλα ενός καλού φίλου.

Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του και αποφάσισε την εκπροσώπησή του στην κηδεία του εκλιπόντος και την κατάθεση στεφανιού.

Πέραν αυτών αποφασίστηκε η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του, σε όλους τους αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων της ερχόμενης αγωνιστικής”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις