Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Είμαι σεξομανής, έχω πάει με πάνω από 2.000 γυναίκες”

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Λαμάρ Όντομ αναφέρεται στην εμμονή του με το σεξ στο βιβλίο του «Darkness to Light», τονίζοντας ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 2.000 γυναίκες στη ζωή του.

Ο Λαμάρ Όντομ θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα το το βιβλίο του «Darkness to Light», με το «People» να αποκαλύπτει λεπτομέρειες του περιεχομένου του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην παίκτης του NBA αναφέρεται στην εμμονή του με το σεξ και στο γεγονός πως έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 2.000 γυναίκες στη ζωή του.

“Από όσο θυμάμαι το εαυτό μου, είμαι σεξομανής. Υπήρχαν πολλές στρίπερς για να μετρήσω. Δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά συχνά τις πλήρωνα. Ποτέ δεν θα ήμουν ασεβής απέναντί τους”, λέει μέσα στο βιβλίο.

Όσο για τις απιστίες του, όσο ήταν παντρεμένος με την Κλόε Καρντάσιαν, τονίζει: «Σοκαρίστηκα κι ένιωθα ντροπή. Ήθελα να το πάρω πίσω, αλλά δεν μπορούσα. Ήθελα να το κρύψω. Αλλά αυτή η άρρωστη αμαρτία ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Είχα πρόβλημα».

Τέλος, ο Όντομ αποκάλυψε ότι ήταν εθισμένος και στο πορνό: «Είχα ξεμείνει από πορνό! Κάπως έτσι ξέρεις ότι ίσως και να το παράκανες!».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις