Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκαναν πλάκα οι Γούοριορς! “Πάτησαν” τους Μπλέιζερς – video

Έκαναν πλάκα οι Γούοριορς! “Πάτησαν” τους Μπλέιζερς – video

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στους τελικούς του NBA έκαναν οι Γουόριορς. Οι πρωταθλητές έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Μπλέιζερς, συντρίβοντας τους εντός έδρας με 116-94.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του εφετινού ΝΒΑ, καθώς στον πρώτο τελικό της δυτικής περιφέρειας, επικράτησαν άνετα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με 116-94.

Οι διαδοχικά δις πρωταθλητές του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, χρειάζονται ακόμη τρεις νίκες για να πάρουν το «εισιτήριο» για τους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ή τους Τορόντο Ράπτορς.

Κορυφαίος των Γουόριορς ήταν ο Στεφ Κάρι με 36 πόντους, έχοντας και 9/15 τρίποντα, με τον Τόμπσον με 26 πόντους να τον ακολουθεί σε απόδοση. Ο Ντρέιμοντ Γκριν, από την πλευρά του, πρόσθεσε 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από τους ηττημένους, ο Λίλαρντ είχε 19 πόντους (με 4/12 σουτ και 7 λάθη έναντι 6 ασίστ), ενώ ο ΜακΚόλουμ, ο Μο Χάρκλες και ο Ρόντνεϊ Χουντ πρόσθεσαν από 17 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-23, 27-22, 23-26, 39-26

https://www.youtube.com/watch?v=WHCTuFjZJnU

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις