Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ελεύθερος ο Μάικ Τζέιμς για τον Παναθηναϊκό! Το σχόλιο του παίκτη για το συμβόλαιο

Μάικ Τζέιμς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάικ Τζέιμς διέψευσε για ακόμη μία φορά τα δημοσιεύματα που το θέλουν να έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο με άλλη ομάδα της Euroleague, με απάντησή του σε φίλο του Παναθηναϊκού στα social media.

Τα σενάρια για συμφωνία της Αρμάνι Μιλάνο με τον Μάικ Τζέιμς για την επόμενη χρονιά συνεχίζονται, αλλά ο ίδιος ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, υποστήριξε ότι παραμένει ελεύθερος για μετεγγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι, αφήνοντας έτσι ελπίδες για παραμονή.

Πιο συγκεκριμένα ένας φίλος του Τριφυλλιού αναρωτήθηκε για το deal που φέρεται να έχει κάνει ο παίκτης με άλλη ομάδα και ο Αμερικανός απάντησε με δικό του μήνυμα στο twitter. “Είμαι ελεύθερος -για μετεγγραφή- φίλε μου”, ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Νωρίτερα μάλιστα είχε επιβεβαιώσει και μία ανάρτηση του Τζέρεμι Πάργκο, που έγραφε “η τιμή ανέβηκε”, γράφοντας ότι “αυτό είναι γεγονός”, ενδεικτικό και των χρημάτων που θα χρειαστούν για να “κλείσει” κάποιος τον Τζέιμς, μετά και τις φετινές εξαιρετικές εμφανίσεις του τόσο στο NBA, όσο και στον Παναθηναϊκό.

Οι αναρτήσεις του Μάικ Τζέιμς

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις