Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ελλάδα – Ρωσία: Πανέτοιμη για τον προημιτελικό του Eurobasket 2017

Εθνική Ελλάδος

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον μεγάλο προημιτελικό του Eurobasket 2017 με τη Ρωσία, που θα γίνει την Τετάρτη (13/9, 18:45).

Η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος την Τρίτη (12/09) δεν έγινε στο “Σινάν Ερντέμ”, αλλά στο βοηθητικό “Αχμέτ Τσομέρτ”, λόγω του αγώνα Γερμανία – Ισπανία.

Ο Κώστας Μίσσας δεν είχε κάποιο απρόοπτο στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος κι έτσι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για τον “μεγάλο” αγώνα με τη Ρωσία για τα προημιτελικά του Eurobasket 2017.

Το κλίμα στη “γαλανόλευκη” είναι πολύ καλό, με την αυτοπεποίθηση των παικτών να βρίσκεται στα… ύψη, λίγες ώρες πριν το ματς με τη Ρωσία.

Στο τέλος της προπόνησης υπήρχε το κλασικό… χαλάρωμα, με τα γνωστά πειράγματα των διεθνών. Παπανικολάου, Μάντζαρης, παπαπέτρου και Παππάς έκαναν διαγωνισμό στα τρίποντα, ενώ οι Μπουρούσης, Καλάθης και Αγραβάνη κάτι… ανάλογο, με σουτ από το κέντρο, στην άλλη μπασκέτα.

Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει το τελευταίο “ξεμούδιασμα” για τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος πριν τον προημιτελικό του Eurobasket 2017 (09:30).

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις