Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένωση διαιτητών Euroleague για Γιαννακόπουλο: “Να αποδειχθούν οι κατηγορίες, αλλιώς…”

Ένωση διαιτητών Euroleague για Γιαννακόπουλο: “Να αποδειχθούν οι κατηγορίες, αλλιώς…”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η UEBO ζητά αποδείξεις για όσα γράφτηκαν στο “Φύλλο Αγώνα” του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός -σχετικά με τις κατηγορίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου- και αναφέρει ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά του ισχυρού άνδρα του “τριφυλλιού”.

Μάλιστα, η Ένωση διαιτητών της Euroleague κάνει λόγο για ενέργειες που “…έχουν γίνει με σκοπό την χειραγώγηση της δουλειάς” των ρέφερι της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της Ένωσης διαιτητών Euroleague

“Η Ένωση Διαιτητών της Euroleague (UEBO) εκφράζει την απόλυτη απόρριψή της έναντι των κατηγοριών που διατυπώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, κύριο Γιαννακόπουλο, για δύο από τα μέλη μας. Γι’ αυτό ζητάμε να αποδειχθεί η ακρίβεια αυτών των κατηγοριών και σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να προσφύγουμε σε νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουμε την ακεραιότητα, την διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των μελών μας.

Ολυμπιακός: “Θα ζητήσουμε την αποβολή του Παναθηναϊκού και του Γιαννακόπουλου από την Euroleague”

Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία ψευδή κατηγορία από κανέναν εκπρόσωπο καμίας ομάδας, γιατί, σύμφωνα με την γνώμη μας, έχουν γίνει με σκοπό την χειραγώγηση της δουλειάς των διαιτητών και συνεχίζοντας με αναπόδεικτες κατηγορίες να κάνουν τις αποφάσεις τους ακόμα πιο δύσκολες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την διοργάνωση”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις